Πρωταθλήτρια στην αναζήτηση ερωτικών ταινιών η Καλαμάτα – Ποιες ελληνικές πόλεις ακολουθούν

Πρωταθλήτρια στην αναζήτηση ερωτικών ταινιών η Καλαμάτα – Ποιες ελληνικές πόλεις ακολουθούν
Άνδρας παρακολουθεί ερωτική ταινία στο τάμπλετ του 123rf.com

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο αισθησιακές ταινίες; Ποιες ώρες προτιμούν οι Έλληνες να βλέπουν πορνό και ποια η μέση διάρκεια θέασης;

Ιδιαίτερη σχέση με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με την αναζήτηση και θέαση ερωτικών ταινιών φαίνεται πως έχει η Καλαμάτα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα της εταιρίας παραγωγής ταινιών πορνό “Sirina”. Μετά τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα που κρατά τα πρωτεία,  πιο «δραστήριες» πόλεις στην Ελλάδα (αναλογικά με τον πληθυσμό τους) στη θέαση πορνό αναδείχθηκαν στη δεύτερη θέση η Πάτρα και στην τρίτη η Αθήνα. Την τελευταία θέση της λίστας έχει η Ρόδος.

Τα στοιχεία της έρευνας προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο web site της εταιρίας, από τις ενοικιάσεις ταινιών μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της Sirina στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα mail που λαμβάνει από τους καταναλωτές.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»:

Η πιο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για παρακολούθηση ερωτικών ταινιών είναι η Πέμπτη ενώ λιγότερο δημοφιλής είναι η Κυριακή.

– Σχεδόν διπλάσιο είναι το ποσοστό των ανδρών (67%) που αναζητούν ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο από αυτό των γυναικών (33%).

– Το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει ερωτικές ταινίες το μεσημέρι μεταξύ 14.00 και 16.00, ενώ το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 ανέρχεται στο 40,73%.

– Οι ηλικίες (άνδρες-γυναίκες) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25-34 σε ποσοστό 33,5%, ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

– Η μέση διάρκεια θέασης είναι 21 λεπτά.

–  Ο πιο δημοφιλής μήνας θέασης είναι ο Αύγουστος.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version