Πολυτεχνειούπολη: Προσήχθη συγγενής του 30χρονου συλληφθέντα έξω από τον Ερυθρό Σταυρό

Πολυτεχνειούπολη: Προσήχθη συγγενής του 30χρονου συλληφθέντα έξω από τον Ερυθρό Σταυρό
Eurokinissi

Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 30χρονος που συνελήφθη στις εστίες της Πολυτεχνειούπολης, συγκεντρώθηκαν συγγενείς του κρατουμένου. Προσήχθη ένας εξ αυτών που είναι θείος του συλληφθέντα και αδερφός του "Τίτι", του αρχηγού της συμμορίας με τα καλάσνικοφ.

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/09) στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος “Έσκο”, ο οποίος συνελήφθη στις εστίες της Πολυτεχνειούπολης, καθώς συγγενείς του κρατουμένου συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο, ζητώντας να τον επισκεφτούν.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν όταν οι αστυνομικοί τους εξήγησαν ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 30χρονος. Ένας 50χρονος εξ αυτών ωστόσο, προκάλεσε ένταση με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον προσαγάγουν. Ο 50χρονος αποδείχθηκε ότι είναι θείος του συλληφθέντα και αδερφός του «Τίτι», του διαβόητου κακοποιού και αρχηγού της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που δρούσε το 2011.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και για να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Ελεύθεροι οι 7 συλληφθέντες, ανάμεσά τους και η δόκιμη αστυνομικός

Νωρίτερα ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης, ανάμεσά τους και η δόκιμη αστυνομικός, που διώκονται για πλημμελήματα και έχουν παραπεμφθεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς.

Σύμφωνα, με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας η δόκιμος αστυφύλακας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Οι κατηγορούμενοι που έχουν χωριστεί σε δύο δικογραφίες, πρόκειται να δικαστούν σήμερα, ωστόσο και οι δύο δίκες αναβλήθηκαν.

Η πρώτη δικογραφία για τις 14 Νοεμβρίου 2022 λόγω της αποχής των δικηγόρων από δίκες που αφορούν το άρθρο 187 παρ. 6 του ΠΚ και η δεύτερη υπόθεση για 10 Οκτωβρίου 2022 λόγω της απουσίας του βασικού μάρτυρα αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κακουργήματα, έχουν ζητήσει και λάβει προθεσμία για την Παρασκευή οπότε και θα απολογηθούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα