Πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή στο κέντρο της Αθήνας
Πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή στο κέντρο της Αθήνας News 24/7

Περίπου χίλια άτομα πραγματοποιούν πορεία αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σήμερα λήγει το τελεσίγραφο της κυβέρνησης για την εκκένωση των καταλήψεων στην πόλη.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και ενάντια στην κρατική καταστολή πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, μετά από κάλεσμα αναρχικών συλλογικοτήτων.

Περίπου χίλια άτομα ξεκίνησαν από τα Προπύλαια μετά τις 19:00 το απόγευμα και θα κατευθυνθούν πιθανότατα στην Βουλή με τα πανό να γράφουν συνθήματα όπως: “Απέναντι στην κρατική καταστολή και τα τελεσίγραφα. Ούτε βήμα πίσω. Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τις κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις”.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα λήγει το “τελεσίγραφο” του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με το οποίο είχε καλέσει όλους όσους βρίσκονται σε κατειλημμένα κτίρια, είτε να τα εγκαταλείψουν, είτε να έρθουν σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες τους για να τα μισθώσουν νόμιμα.

Εξαιτίας της πορείας, νωρίτερα ήταν κλειστή η Πανεπιστημίου ενώ πλέον, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην οδό Σταδίου και αργότερα θα διακοπεί και στην πλατεία Συντάγματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version