Πορεία προσφύγων από το Σχιστό στη Βικτώρια

Πορεία διαμαρτυρίας από μετανάστες και πρόσφυγες, από το προσωρινό κέντρο φιλοξενίας στο Σχιστό, προς την πλατεία Βικτωρίας, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2016. Στη φωτογραφία ΜΑΤ απέκλεισαν τους πρόσφυγες  στην Πέτρου Ράλλη και επιβιβάζονται σε λεωφορείο. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πορεία διαμαρτυρίας από μετανάστες και πρόσφυγες, από το προσωρινό κέντρο φιλοξενίας στο Σχιστό, προς την πλατεία Βικτωρίας, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2016. Στη φωτογραφία ΜΑΤ απέκλεισαν τους πρόσφυγες στην Πέτρου Ράλλη και επιβιβάζονται σε λεωφορείο. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη ανακόπηκε η πορεία των προσφύγων. Με λεωφορεία του ΟΑΣΑ μεταφέρθηκαν στο Σχιστό

Έξω από Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη ανέκοψαν οι αστυνομικές δυνάμεις την πορεία περίπου 500 μεταναστών και προσφύγων που είχαν προορισμό την πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές, κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Ανοίχτε τα σύνορα είμαστε και εμείς άνθρωποι», ξεκίνησαν το μεσημέρι από το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στο Σχιστό θέλοντας όπως ανέφεραν οι ίδιοι να διαδηλώσουν υπέρ των ανοιχτών συνόρων.

Η αστυνομία επιβίβασε τους μετανάστες και πρόσφυγες στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τους μετέφερε εκ νέου στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στο Σχιστό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Μεταναστευτικό
SHARE:

24Media Network