Πρόεδρος ΔΣΠ, Στ. Μανουσάκης: Και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του

Πρόεδρος ΔΣΠ, Στ. Μανουσάκης: Και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του

Τι δηλώνει στο NEWS 247, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στέλιος Μανουσάκης για τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου του

"Η είδηση συγκλόνισε τον δικηγορικό κόσμο της χώρας. Είναι λυπηρό γεγονός, για τον ίδιο και την οικογένειά του".

Με αυτά τα λόγια, ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στέλιος Μανουσάκης σχολιάζει στο NEWS 247 την είδηση της αυτοκτονίας του συμβούλου του ΔΣΠ και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Ρεσβάνη.

Η απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, χωρίς να αφήσει πίσω του ένα σημείωμα, αλλά και χωρίς κανείς να γνωρίζει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον πασίγνωστο δικηγόρο στο απονενοημένο διάβημα, άφησε άφωνους συγγενείς και συνεργάτες.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος ο κ. Μανουσάκης αποκαλύπτει στο NEWS 247, η απόφαση του άτυχου 55χρονου δεν ήταν αιφνίδια.

"Και λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο γραφείο του, με τη χρήση καραμπίνας. Ευτυχώς όμως τότε, απλά τραυματίστηκε και σώθηκε. Σήμερα, απλά ολοκλήρωσε αυτό που τότε άφησε στη μέση", συμπληρώνει ο κ. Μανουσάκης.

"Στο γραφείο του σήμερα ήταν μόνος. Δεν ήταν παρόντες οι συνεργάτες του. Πήδηξε έτσι απλά από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που στεγάζει το γραφείο του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Και αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Μέχρι τότε, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είχε μεσολαβήσει, ούτε να προβούμε σε υποθέσεις".

Στην οδό Παλαιολόγου 5, έχουν συγκεντρωθεί περίοικοι, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο μαζί με τον ιατροδικαστή.

Ο άτυχος 55χρονος, διαπιστώθηκε ότι είναι κλινικά νεκρός, ενώ αποκλείστηκε μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

SHARE:

24Media Network