Πρώην αντιπρόεδρος Novartis: Χοντροκομμένη φάρσα που σύντομα θα καταπέσει

Συνέντευξη Τύπου Συνδέσμου Φαρμακευτικών επιχειρήσεων, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012. Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΣΦΕΕ 
Φρουζής Κωνσταντίνος. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Συνέντευξη Τύπου Συνδέσμου Φαρμακευτικών επιχειρήσεων, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012. Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΣΦΕΕ Φρουζής Κωνσταντίνος. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο της δικογραφίας ζητά ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής Κ. Φρουζής που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών για χρηματισμό αξιωματούχων

Για «χοντροκομμένη φάρσα» και «στημένους ψευδομάρτυρες» κάνει λόγο σε δημόσια τοποθέτησή του για την υπόθεση της Novartis ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Κωνσταντίνος Φρουζής.

Σε σημερινό σχόλιο που κάνει μέσω Facebook ο Κ. Φρουζής, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση, ζητά με τη σειρά του να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο της δικογραφίας.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει. Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία όπου τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου. Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δοθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο χημικός που έγινε η "φωνή" της βιομηχανίας φαρμάκων

ADVERTISING

SHARE: