Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Μήνυση από πέντε ακόμη γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Μήνυση από πέντε ακόμη γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Drum kit set up on a stage with a crowd in the backgroundhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/782610.jpg iStock

Ακόμη πέντε γυναίκες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ντράμερ μετά την καταγγελία για βιασμό ανήλικης

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ο μουσικός γνωστού έντεχνου συγκροτήματος που ήδη κατηγορείται για βιασμό ανήλικης κοπέλας, για τον οποίο έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως.

Ακόμη πέντε γυναίκες προχώρησαν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του ντράμερ, την οποία θα εξετάσει άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση οι γυναίκες καταγγέλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους. Φαίνεται δε, πως αυτή η μηνυτήρια αναφορά είναι μόνο η αρχή, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 5 γυναίκες αναφέρουν ονόματα και γεγονότα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Παν. Παπαϊωάννου, και επισημαίνει: «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα