Προσοχή! Ο Καμίνης ετοιμάζεται να σας 'δαγκώσει'

Προσοχή! Ο Καμίνης ετοιμάζεται να σας 'δαγκώσει'

Δαγκάνες σε παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην Αθήνα, από την ερχόμενη εβδομάδα, προανήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Δαγκάνες θα τοποθετήσει η Δημοτική Αστυνομία από την ερχόμενη εβδομάδα σε παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να αντιμετωπίσει φαινόμενα αντικοινωνικής στάθμευσης. Αυτό προανήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τη μηνιαία εκπομπή του στον Αθήνα 984, επισημαίνοντας ότι σκοπός του αυστηρού αυτού μέτρου είναι η προστασία του ελεύθερου δημόσιου χώρου, με αιχμή τις πλατείες, τους πεζόδρομους και τις ράμπες εξυπηρέτησης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

«Στην ακραία αντικοινωνική στάθμευση, ο δήμος Αθηναίων θα αρχίσει να δαγκώνει» είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για εμπεδωμένες κακές νοοτροπίες δεκαετιών, που επιδεινώθηκαν από τη διετή απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας. Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο που επαναδραστηριοποιήθηκε, η Δημοτική Αστυνομία έχει βεβαιώσει 56.000 παραβάσεις (κλήσεις) για παράνομη στάθμευση και 184.000 παραβάσεις για την ελεγχόμενη στάθμευση. 

 

Όσον αφορά το προσφυγικό, καλεσμένος του δημάρχου Αθηναίων στο στούντιο ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Χριστόπουλος, ο οποίος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν οι περσινές ροές, αλλά επεσήμανε ότι η κατάσταση είναι ρευστή αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία με την Τουρκία και ότι χρειάζεται η χώρα μας να ξεκινήσει τη διαδικασία κοινωνικής ένταξης. 

SHARE: