Προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης και κατέληξε στο ΚΑΤ

Προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης και κατέληξε στο ΚΑΤ

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται με κατάγματα στα πόδια και ελαφριά τραύματα στο κεφάλι ένας 16χρονος που συνελήφθη στα επεισόδια στα Εξάρχεια τα ξημερώματα και έξω από την ΓΑΔΑ, έσπρωξε τους αστυνομικούς, πετάχτηκε στον δρόμο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στις Αρχές ένα περιστατικό τραυματισμού ενός ανήλικου περίπου στις 5 τα ξημερώματα έξω από την ΓΑΔΑ. Πρόκειται για έναν 16χρονο που συνελήφθη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που γίνονταν στα Εξάρχεια από τις δυόμιση τα ξημερώματα έως τις τεσσερισήμισι, στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και την Χαριλάου Τρικούπη.

Την ώρα που ανήλικος οδηγούνταν από τους αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ, ο ανήλικος κατάφερε να τους σπρώξει και να διαφύγει τρέχοντας και περνώντας κάθετα την Λ. Αλεξάνδρας. Εκείνη την στιγμή από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας περνούσε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να παρασύρει τον ανήλικο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος με τραύματα στα πόδια και το κεφάλι.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ (Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας) είναι διασωληνωμένος στην 1η ΜΕΘ του ΚΑΤ  εξαιτίας του χτυπήματος στο κεφάλι από την πτώση και έχοντας υποστεί κατάγματα στα πόδια του.

Η ενημέρωση που έχει η ΓΑΔΑ πάντως από τους γιατρούς είναι πως δεν κρίνεται κρίσιμη η κατάστασή του. Για το περιστατικό και τις συνθήκες που αυτό συνέβη, αναμένεται να διενεργηθεί έρευνα. Κατά η διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός, με εγκαύματα στο χέρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα