Προβολή της Αθήνας από τις σταθερές συγκοινωνίες της πόλης

Προβολή της Αθήνας από τις σταθερές συγκοινωνίες της πόλης

Συνεργασία του δήμου Αθηναίων με τη ΣΤΑ.ΣΥ. για την ανάδειξη της πρωτεύουσας ως μοναδικό προορισμό για ξένους και Έλληνες τουρίστες

Του Δημήτρη Μπαλή

Λογικό φαίνεται να προβάλλεται μία πόλη από τις δημόσιες συγκοινωνίες της και απορούμε πως τόσο καιρό δεν είχε γίνει μια τέτοια κίνηση.

Εν πάση περιπτώσει, έγινε την Πέμπτη το πρώτο βήμα κατά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ. Γιώργο Θωμόπουλο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Εκεί συμφωνήθηκε η συμμετοχή της εταιρείας στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάδειξη της Αθήνας σε μοναδικό προορισμό για ξένους και Έλληνες τουρίστες, προβάλλοντας την πληθώρα των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων της πόλης. 

Συγκεκριμένα, η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. θα διαθέσει στον δήμο Αθηναίων διαφημιστικούς χώρους στις υποδομές και τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να προβάλει στοχευμένες επικοινωνιακές ενέργειες της Επιχείρησης Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η προβολή της Αθήνας ως προορισμού σύγχρονου πολιτισμού, μια προσπάθεια που το 2018 έχει ως ορόσημο τη διοργάνωση «Αθήνα, Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018», που έχει αναλάβει ο δήμος Αθηναίων.

«Η συμμετοχή και της ΣΤΑ. ΣΥ στη μεγάλη συμμαχία φορέων και οργανισμών για την προώθηση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού και την οικονομική αναζωογόνηση της πόλης είναι πολύ σημαντική,» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και αφού ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Γιώργο Θωμόπουλο, σημείωσε: «η συνεργασία έρχεται σε μια στιγμή, που ο δήμος Αθηναίων προσελκύει σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιουργεί δίκτυα συνεργασιών και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να ενισχύσει ακόμη πιο πολύ το πρόσημο της πόλης.»

Οι κοινές δράσεις που θα αναπτυχθούν περιλαμβάνονται αναλυτικά σε Σύμφωνο Συνεργασίας, διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης, που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. 

SHARE:

24Media Network