Ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. για την στήριξη την πληγέντων στο Μάτι

Φωτογραφία από το Μάτι
Φωτογραφία από το Μάτι EUROKINISSI

Η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει δύο Αξιωματικούς Ψυχολόγους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής-Επιπλέον 10 οικίσκοι διατίθενται στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, για την φιλοξενία των πληγέντων.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαθέτει δύο Αξιωματικούς Ψυχολόγους του Σώματος για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική καθώς και στους συγγενείς τους.

Από σήμερα Πέμπτη, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κατάλληλο χώρο στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής (τηλ. επικοινωνίας με τη γραμματεία 22943 – 03274 & 22940-93511).

Η ψυχολογική υποστήριξη θα παρέχεται από τους Αξιωματικούς – Ψυχολόγους σε καθημερινή βάση (και Σαββατοκύριακα) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (από 09:00 έως 21:00 ώρας).

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, διατίθενται, σε συνεννόηση με το Δήμο Μαραθώνος, δέκα οικίσκοι των έξι κλινών ο καθένας, για την φιλοξενία των πληγέντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο πλευρό των πυρόπληκτων και οι φωτογράφοι για την έκδοση των ταυτοτήτων τους

ADVERTISING

SHARE: