Πυροβολισμός κατά 16χρονου: Τα νέα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη σφαίρα

Συγκέντρωση κατά την απολογία του κατηγορούμενου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση κατά την απολογία του κατηγορούμενου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM

Νέες πληροφορίες για το σημείο στο οποίο τραυματίστηκε ο 16χρονος Ρομά έδωσε η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την οποία η σφαίρα καρφώθηκε στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου του.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο στο οποίο τραυματίστηκε ο 16χρονος Ρομά, Κώστας Φραγκούλης, από τη σφαίρα που έριξε αστυνομικός κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η σφαίρα χτύπησε τον 16χρονο Ρομά στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου, δηλαδή αριστερά χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

ADVERTISING

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του ανήλικου Ρομά ο οποίος φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από το βλήμα του πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου του, από όπου το βλήμα αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 16χρονο.

Ο νεαρός Ρομά παραμένει διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως στον 34χρονο κατηγορούμενο αστυνομικό επιβλήθηκε κατ' οίκον περιορισμός μετά τη διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή για το εάν θα παρέμενε προσωρινά κρατούμενος ή όχι. Το Δικαστικό Συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει την οριστική απόφασή του εντός των επομένων πέντε ημερών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Πυροβολισμοί, Ρομά
SHARE:

24Media Network