Πυροβολισμός οπαδού του Παναθηναϊκού: Όλες τις κινήσεις του δράστη στο ΟΑΚΑ έχει στα χέρια της η αστυνομία

Αστυνομικοί στο ΟΑΚΑ
Αστυνομικοί στο ΟΑΚΑ ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURE

Κάθε δευτερόλεπτο από τις κινήσεις του ανθρώπου που πυροβόλησε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης έξω από το ΟΑΚΑ έχει στα χέρια της η αστυνομία. Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναμένεται η σύλληψή του

Με ένα πιστόλι στα χέρια φέρεται να καταγράφεται ο δράστης που πυροβόλησε εναντίον του γνωστού 42χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ την ώρα του αγώνα μπάσκετ Ρεάλ-Παναθηναϊκός.

Η στιγμή του πυροβολισμού δεν φαίνεται, ωστόσο φαίνεται ο οπαδός που κρατάει πιστόλι, το οποίο δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς ακόμα αν είναι αεροβόλο ή πυροβόλο, αφού οι γιατροί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πότε θα αφαιρέσουν τις βολίδες από το πόδι του 42χρονου για να ακολουθήσει βαλλιστική.

Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, από την στιγμή που άτομο μπήκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου όντας ένοπλος.

Ο οπαδός μεταφέρθηκε με ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι, και συγκεκριμένα κοντά στο γόνατο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί ανέφερε στους γιατρούς ότι ένιωσε ξαφνικά ένα κάψιμο στο πόδι και οι γιατροί στη συνέχεια εντόπισαν ξένα μεταλλικά αντικείμενα στην ακτινογραφία και κάλεσαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό διερευνά η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση, καθώς οι Αρχές έχουν ταυτοποίηση τον δράστη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 44χρονος που πυροβόλησε οπαδό του Παναθηναϊκού

Πυροβόλησαν οπαδό του Παναθηναϊκού έξω από το ΟΑΚΑ

ADVERTISING

SHARE: