Ραφήνα: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο δράστες για τη δολοφονία του 42χρονου

Ραφήνα: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο δράστες για τη δολοφονία του 42χρονου
Το σημείο της δολοφονίας στη Ραφήνα INTIME

Την προφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα αποφάσισε η ανακρίτρια μετά την απολογία τους.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (01/07) οι δύο άνδρες που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 42χρονο σε μπαρ στη Ραφήνα.

Μετά τη μαραθώνια απολογία τους, η οποία διήρκεσε 12 ώρες, η 10η τακτική ανακρίτρια αποφάσισε την προφυλάκισή των δύο 24χρονων, ο ένας εκ των οποίων ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και ο δεύτερος επικαλέστηκε σοβαρό εθισμό στο αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ η ανακρίτρια αποφάσισε να επεκτείνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δυο νεαρών, που στο στάδιο της προδικασίας είχαν καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες.

Βίντεο ντοκουμέντο – Η συμπλοκή στο μπαρ πριν τη δολοφονία του 42χρονου

Βίντεο-ντοκουμέντο από το μπαρ στη Ραφήνα, όπου δολοφονήθηκε ένας 42χρονος μετά από συμπλοκή, ήρθε στο φως και δείχνει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο.

Στο οπτικό υλικό, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης, διακρίνονται οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι την ώρα που βγαίνουν από την τουαλέτα και πηγαίνουν στην παρέα τους. Στη συνέχεια ακολουθεί και το θύμα.

Ο 42χρονος φαίνεται να σπρώχνει τους νεαρούς, οι οποίοι απαντούν με σπρωξίματα. Επεμβαίνει τότε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για να τους χωρίσει, ενώ το ίδιο κάνει και ένας υπάλληλος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το έγκλημα έλαβε χώρα έξω από την τουαλέτα για ασήμαντη αφορμή. Μάλιστα, στους αστυνομικούς οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι ήταν η ..κακιά στιγμή. Κι αυτό γιατί το θύμα ουσιαστικά πέρασε επανειλλημένως ανάμεσά τους με αποτέλεσμα να τους σπρώξει. Αυτό οδήγησε σε ένταση που εξελίχθηκε σε καβγά, ο οποίος φαίνεται πως παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων του καταστήματος συνεχίστηκε και στην έξοδο τους.

Οι 24χρονοι, κατά πληροφορίες, αποδίδουν ευθύνες και στο θύμα, ο οποίος τους χτύπησε και εκείνοι χρειάστηκε να αμυνθούν. «Τον είδα να ανασαίνει και δεν είχε αίματα. Τότε άρχισαν οι γύρω γύρω να φωνάζουν να φύγουμε, πράγμα που κάναμε. Τότε ο φίλος μου (συγκατηγορούμενος) με το αυτοκίνητο του οδηγεί στο αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου» υποστήριξε προανακριτικά ένας εξ αυτών, σχολιάζοντας: «Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτός ο καβγάς θα είχε τέτοια κατάληξη, γιατί τα χτυπήματα που ανταλλάξαμε δεν ήταν τόσο σοβαρά».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα