Ραγκούσης για Ρωμανό: Δεν έχει βάλει ορό ποτέ. Ο άνθρωπος αυτός σβήνει, πεθαίνει

Ραγκούσης για Ρωμανό: Δεν έχει βάλει ορό ποτέ. Ο άνθρωπος αυτός σβήνει, πεθαίνει

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού για τη σίτιση του νεαρού κρατούμενου. "Δεν έχε βάλει ορό ποτέ", επιβεβαιώνει. Ποια η έκκληση που απευθύνει (Vid)

Την απόφαση του Νίκου Ρωμανού να συνεχίσει την απεργία πείνας ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης.

Όπως είπε, ο Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας για 24η μέρα, ζει μόνο με νερό, ενώ διέψευσε ότι παίρνει υγρή τροφή. “Δεν έχει βάλει ποτέ ορό ο Ρωμανός ούτε θα βάλει”, επισήμανε.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, η εκπαιδευτική άδεια έχει την έννοια της επανένταξης και του φρονιματισμού. “Αυτή τη στιγμή, ο Ρωμανός και κάνω έκκληση προς όλο τον κόσμο διάλεξε επανένταξη, διάλεξε μέσα από το σύστημα αυτό να συνυπάρξει, να δοκιμαστεί και πάλι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι οι γονείς του δεν επιθυμούν συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης ή Παιδείας. “Αυτή τη στιγμή, έχουμε έναν άνθρωπο που σβήνει, πεθαίνει. Κατά συνέπεια, οι συναντήσεις ή οι ρυθμίσεις αφήνουν τους γονείς αδιάφορους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να σωθεί το παιδί. Οι συναντήσεις είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, δεν λύνουν το θέμα”, τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα:

Νίκος Ρωμανός – Απορρίφθηκε το αίτημά του για εκπαιδευτική άδεια

Επιστολή Νίκου Ρωμανού: Χορεύοντας με το θάνατο για 24 μέρες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα