‘Ρεσιτάλ’ Θηβαίου με επίθεση σε δημοσιογράφο. ‘Οι νέοι δεν δουλεύουν από επιλογή’

‘Ρεσιτάλ’ Θηβαίου με επίθεση σε δημοσιογράφο. ‘Οι νέοι δεν δουλεύουν από επιλογή’
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ ΣΤΟ "ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Ο γνωστός τραγουδοποιός επιτέθηκε φραστικά σε ραδιοφωνική παραγωγό προσβάλλοντάς την κατ' επανάληψη, ενώ υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ότι δουλειές υπάρχουν αλλά οι νέοι προτιμούν να πίνουν φραπέ με τη σύνταξη των γονιών τους

Σε μία άνευ λόγου και αιτίας επίδειξη αγένειας προχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής.

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδοποιός, βρέθηκε καλεσμένος την περασμένη Δευτέρα στη ραδιοφωνική εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου στο σταθμό FM100, με αφορμή τη συναυλία που θα έδινε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μετά από λίγα λεπτά η κουβέντα ξέφυγε από πλευράς του καλλιτέχνη, ο οποίος με αφορμή ένα σχόλιο της ραδιοφωνικής παραγωγού για τις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα, υπέπεσε σε ένα ρεσιτάλ αγένειας σε βάρους της.

Μεταξύ άλλων, μίλησε απαξιωτικά για το επάγγελμά της χαρακτηρίζοντάς το αντιπαραγωγικό και την κάλεσε να πάει να δουλέψει στα λιπάσματα και στη γεωργία, αφού έχει πτυχίου χημικού.

“Να δουλέψετε στα βιοκαύσιμα, δεν μας χρειάζονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί κυρία μου, μας χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν” είπε.

“Τότε κι εσείς να μην τραγουδάτε, να αφήσετε την κιθάρα σας και να πάτε να δουλέψετε” του απάντησε η κα Αυγερίδου, με τον κ. Θηβαίο να απαντά ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή του αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει διότι δεν είναι καλή δημοσιογράφος.

“Χρησιμοποιήσατε τις λέξεις κρίση, δύσκολες μέρες,  τι θα πει δύσκολες μέρες; Ένας Έλληνας για να ζήσει πρέπει να εισπράξει την ημέρα παραπάνω από 20 ή 60 ευρώ; Πιστεύετε ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος παραπάνω από 60 ευρώ τη ημέρα; Μιλάτε για μια επίπλαστη ευμάρεια, αυτή που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ από 14 ετών πούλαγα εισιτήρια σε ένα κουβούκλιο στην έκθεση Θεσσαλονίκης”.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Χρήστος Θηβαίος είπε πως δουλειές υπάρχουν πολλές, αλλά είναι νέοι αυτοί που προτιμούν την ανεργία γιατί δε θέλουν να εργαστούν και προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους.

Όταν η ραδιοφωνική παραγωγός έθιξε το γεγονός ότι ένας νέος που θα πάει σήμερα να μοιράσει φυλλάδια θα πάρει 10 ευρώ για όλη την ημέρα διερωτώμενη αν μπορεί κάποιος να ζήσει με 10 ευρώ, ο τραγουδοποιός υποστήριξε ότι εκείνος μπορεί να ζήσει την οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα.

“Έχω πενταμελή οικογένεια και με 15 ευρώ μπορούμε να ζήσουμε και οι 5. Τι πρέπει να φάω 10 μπριζόλες και μπιφτέκια για να ζήσω; Μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου ή να δουλέψω σερβιτόρος” είπε.

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα