Ρόδος: “Περιστερώνας” το νοσοκομείο – Επιστρατεύονται σεκιούριτι για να απομακρύνουν τα πουλιά

Ρόδος: “Περιστερώνας” το νοσοκομείο – Επιστρατεύονται σεκιούριτι για να απομακρύνουν τα πουλιά
Περιστέρια μέσα στο νοσοκομείο Ρόδου glomex

Η απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου στην καταγγελία για περιστέρια που κάνουν βόλτες στα δωμάτια των ασθενών.

Για τις εικόνες σοκ με τα περιστέρια να κόβουν βόλτες στην καρδιολογική του νοσοκομείου της Ρόδου και να τρώνε από τα φαγητά των ασθενών μέσα στους θαλάμους, η διοίκηση του νοσοκομείου επιστρατεύει προσωπικό αλλά και σεκιούριτι για να μπορέσουν να τα απομακρύνουν.

Αυτή είναι ούτε λίγο ούτε πολύ η απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου, όπως αναφέρει το MEGA, o οποίος μάλιστα έχει δώσει εντολή, μέσα στην πανδημία, όλα τα παράθυρα και οι κοινόχρηστες πόρτες να παραμένουν κλειστές για να μην μετατρέπονται οι κλινικές σε… περιστερώνες.

Έχουν δοθεί σαφείς έγγραφες οδηγίες για την αποφυγή εισόδου πτηνών στους χώρους του Γ.Ν Ρόδου και έχουν αναρτηθεί πινακίδες που απαγορεύουν το άνοιγμα των παραθύρων και των κοινόχρηστων θυρών προς αποφυγή εισόδου των περιστεριών“.

Ο Γιάννης Χατζηπέτρου, που έκανε την καταγγελία στον τηλεοπτικό σταθμό, έζησε από κοντά τις συνθήκες που επικρατούσαν στο νοσοκομείο, όσο ο παππούς του νοσηλευόταν στην καρδιολογική και στην συνέχεια στην εντατική.

Οι ασθενείς στην καρδιολογική φοβόντουσαν να σηκωθούν από το κρεβάτι να πάνε στην τουαλέτα λόγω των ζημιών που έχουν προκληθεί στο πάτωμα φοβόντουσαν μη σκοντάψουν και σκοτωθούν και πάθουν κάτι χειρότερο. Από πού να το αρχίσω και που να τελειώσω. Μόνο το κυλικείο δουλεύει σωστά σε αυτό το νοσοκομείο“.

Ο παππούς του Γιάννη Χατζηπέτρου, κατέληξε μετά από 20 ημέρες νοσηλείας από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη όπως λέει ο ίδιος.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεράποντες ιατρούς. Και στον γιατρό που τον παρακολουθούσε και στους υπόλοιπους στις εφημερίες στην εντατική. Οι άνθρωποι όλοι αυτοί με πληροφορούσαν ότι του είχαν δώσει μια ιδιαίτερα ισχυρή αντιβίωση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο μικρόβιο της ενδονοσοκομειακής λοίμωξης που κόλλησε μέσα στην εντατική“.

Και ο διοικητής έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν έφταιγαν τα… περιστέρια.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη Μονάδα παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια σε έδαφος της καρδιογενούς καταπληξίας, και όχι από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη απότοκο των περιστεριών“.

Πάντως τις καταγγελίες για τις βόλτες των περιστεριών και τις σοβαρές ελλείψεις ιατροφαρμακευτικού υλικού επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα