Σε εξέλιξη φωτιά στο Κιλκίς – Καλύτερη εικόνα σε Ρόδο, Αχαΐα

Σε εξέλιξη φωτιά στο Κιλκίς – Καλύτερη εικόνα σε Ρόδο, Αχαΐα
Πυρκαγιά Eurokinissi

Μαίνεται φωτιά που ξέσπασε σε δύσβατη αγροτοδασική περιοχή, στον δήμο Παιονίας, στο Κιλκίς. Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ρόδο, οριοθετήθηκε το μέτωπο στην Αχαΐα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δύσβατη αγροτοδασική περιοχή, στον δήμο Παιονίας, στο Κιλκίς.

Για την κατάσβεση επιχειρούν 1 ελικόπτερο, 46 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρα τμήματα, ενώ συνδράμουν και μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από την πυρκαγιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Ρόδο

Υπό έλεγχο τέθηκε η που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της κοινότητας Θολού της δημοτικής ενότητας Πεταλούδων στο νησί της Ρόδου.

Για την αντιμετώπιση της υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου και ομάδων εθελοντών καθώς και πυροσβεστικού αεροπλάνου που πραγματοποίησε ρίψεις νερού.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις ενώ διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Οριοθετημένο το μέτωπο σε Αχαΐα

Οριοθετημένη είναι πλέον η φωτιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ζήρεια της Αιγιάλειας, στην Αχαΐα.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 43 πυροσβέστες, 14 οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν αναζωπυρώσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version