Ρούλα Πισπιρίγκου: Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού – Θα κρατείται σε ειδικό κελί

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού – Θα κρατείται σε ειδικό κελί
Στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου Stringer / SOOC

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατείται μόνη σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού. Θα προαυλίζεται επίσης μόνη, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τυχόν επίθεσης.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (5/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Έξω από τις φυλακές είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής, που αποδοκίμασαν και απειλούσαν να λιντσάρουν την 33χρονη. Ωστόσο τα μέτρα μεταγωγής από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μετά την πολύωρη απολογία της χθες, Δευτέρα, κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Μετά την απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και πέρασε το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.

Κατά την απολογία της, σε μία προσπάθεια να στρέψει τα βέλη κατά τρίτων, η 33χρονη ζήτησε από την 18η τακτική ανακρίτρια να ερευνήσει τη διαδρομή της ουσίας κεταμίνης ώστε να βρεθεί ο τρόπος που εισήλθε στο 9χρονο παιδί. Ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με κάθε ζήτημα που διατυπώθηκε στο διαβιβαστικό γύρω από τις ώρες, τις ερωτήσεις της και την «ψυχρή» -όπως αναφερόταν- στάση της. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 33χρονη δεν «έσπασε» ούτε στιγμή, παρά μόνο τη στιγμή που άκουσε την προφυλάκιση της.

INTIME

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα