Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του πρέσβη πίσω απότην Αμερικάνική πρεσβεία στην Αθήνα,πραγματοποίησαν τα ξημερώματα μέλη του Ρουβίκωνα,Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναρτήθηκε βίντεο από την ενέργεια μελών του Ρουβίκωνα εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας.

Bίντεο με την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα εναντίον της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, δημοσιεύτηκε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το εν λόγω βίντεο συνοδεύεται από το κείμενο που ακολουθεί: “Ακόμα και σήμερα στις μνήμες των καταπιεσμένων η «Αμερική» διατηρεί κάτι από την λάμψη των παλιών καιρών τότε που στα μυαλά και την φαντασία των μαζών ήταν ο τόπος της ελευθερίας, το καταφύγιο από πρίγκιπες, στρατηγούς και παπάδες που αιματοκυλούσαν την Ευρώπη.

Ο τόπος μιας νέας αρχής, εκεί που μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα, να δουλέψεις ελεύθερα, να πιστέψεις ελεύθερα. Τι και αν πάντα όταν ο μετανάστης έφτανε εκεί έβρισκε κάτι τελείως διαφορετικό, έβρισκε και πάλι τον μπάτσο, τον μπράβο των αφεντικών, τον μαφιόζο και οπωσδήποτε τα όπλα της κυβέρνησης όταν σήκωνε κεφάλι. Η ελπίδα πολλές φορές «είναι για τον εαυτό της»…”

To βίντεο της επίθεσης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα