Σαραλιώτης: “Αν ήξερα τι θα κάνει ο Κορκονέας, θα τον είχα σταματήσει”

Σαραλιώτης: “Αν ήξερα τι θα κάνει ο Κορκονέας, θα τον είχα σταματήσει”
Βασίλης Σαραλιώτης Eurokinissi

"Είναι ημέρες μνήμες, αλλά και σιωπής. Μόνο ένα κεράκι, τίποτε άλλο", δήλωσε ο Βασίλης Σαραλιώτης, που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο ειδικός φρουρός , Βασίλης Σαραλιώτης, που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, μίλησε στον ΑΝΤ1, μία μέρα πριν από την επέτειο δολοφονίας του 15χρονου.

Ο ίδιος ζει στον τόπο καταγωγής του, στη Δράμα, και αισθάνεται δικαιωμένος με την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, που βγήκε το καλοκαίρι του 2019.

“Ποτέ δεν δικαιολόγησα την πράξη του Κορκονέα. Την θέση μου την έχω διαχωρίσει από την πρώτη στιγμή, αυτό είναι το θέμα, αλλά ποτέ δεν έγινα πιστευτός. Το ότι “κάνω τη δουλειά μου” δεν έχει σχέση και με τον πυροβολισμό ή την πράξη του αλλουνού. Οι δικές μου πράξεις ήταν μηδαμινές στο όλο σκηνικό”, δήλωσε ο Σαραλιώτης.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη στιγμή του πυροβολισμού τότε, λέγοντας: “Ξαφνιάστηκα, τρόμαξα…δεν πίστεψα ότι όντως έγινε. Μαζί ήμασταν, αλλά μακριά του. Αυτός το σκέφτηκε και το έκανε. Μόνο αν ήξερα τι θα κάνει ο Κορκονέας, τότε θα κοιτούσα να τον σταματήσω. Αλλά ποτέ δεν ήξερα τι μπορεί να κάνει. Μακάρι να μην γινόταν ποτέ αυτό το σκηνικό, αλλά…”.

Όσο για το τι θα έλεγε σήμερα στη μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, είπε: “Ό,τι λέω τόσα χρόνια, ότι δεν έχω σχέση με το θέμα του γιου της. Γίνανε πράγματα χωρίς τη θέλησή μου, όμως, δεν είναι μέρα για να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι ημέρες μνήμες, αλλά και σιωπής και δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Μόνο ένα κεράκι, τίποτε άλλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version