Σάσα Σταμάτη: Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Σάσα Σταμάτη: Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου
PANORAMA PRESS

Η Σάσα Σταμάτη θα λογοδοτήσει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για όσα έκανε στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Την παρέμβαση του Προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε η παρέμβαση-εισβολή της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο "Τζένη Καρέζη".

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Γιάννης Αποστολόπουλος, θα εξεταστεί αυτεπάγγελτα «η εμπλοκή δημοσιογράφου στο χθεσινό πρωτοφανές γεγονός παρεμπόδισης θεατρικής παράστασης, με τις γενικευμένες αντιδράσεις που ακολούθησαν».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης η Σάσα Σταμάτη επιχείρησε να διακόψει τη παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου "200 χρόνια δανεικά" που λάμβανε χώρα στο θέατρο Καρέζη. Μετά από λίγα λεπτά έντονης λογομαχίας, η παρουσιάστρια απομακρύνθηκε από τη σκηνή υπό τις προτροπές του κοινού.

Ο ίδιος ο κωμικός κράτησε ψύχραιμη στάση, ζητώντας της επανειλημμένα να αποχωρήσει για να μπορέσει να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Μάλιστα ο Χρ. Ζαραλίκος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας "θα βγουν έξω οι άνθρωποι αφού δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Θα φύγουν, σας παρακαλώ".

Το περιστατικό προκάλεσε και πολιτικές αντιδράσεις με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, τον Αν. Τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνο Σκουρολιάκο και το ΚΚΕ να καταδικάζουν τη διακοπή της παράστασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media, Θέατρο
SHARE:

24Media Network