Σχολεία: Πορεία από το σύλλογο γονέων του 26ου γυμνασίου Αθηνών-“Να μην γίνει το σχολείο πειραματικό”

Σχολεία: Πορεία από το σύλλογο γονέων του 26ου γυμνασίου Αθηνών-“Να μην γίνει το σχολείο πειραματικό”
Facebook

Οι γονείς των μαθητών του 26ου γυμνασίου Αθηνών διαδήλωσαν για το αίτημά τους να μην μετατραπεί σε πειραματικό το σχολείο των παιδιών τους. Παρόντες βουλευτές και μέλη δημοτικών κινήσεων.

Σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προχώρησε την Τρίτη ο σύλλογος γονέων του 26ου γυμνασίου Αθηνών στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στην πορεία, στην οποία συμμετείχαν εκτός από γονείς, καθηγητές και απλοί δημότες, οι συμμετέχοντες επανέλαβαν για μία ακόμη φορά το αίτημά τους να μην μετατραπεί το σχολείο σε Πειραματικό όπως έχει αποφασίσει το Υπουργείο Παιδείας.

Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, όπως γίνεται κατανοητό, πολλά παιδιά θα αναγκαστούν να αφήσουν το σχολείο της περιοχής τους για να φοιτήσουν σε άλλο που είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Νάσος Ηλιόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης της Ανταρσύα στο Δήμο της Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα