Σε αστυνομικούς του Α.Τ. Εξαρχείων στρέφονται οι έρευνες για την απώλεια των όπλων

Σε αστυνομικούς του Α.Τ. Εξαρχείων στρέφονται οι έρευνες για την απώλεια των όπλων

Πονοκέφαλος έχει προκληθεί στην Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στο άκουσμα της είδησης πως κατά τον περιοδικό έλεγχο-καταμέτρηση του υπηρεσιακού οπλισμού στο Α.Τ. Εξαρχείων, προέκυψε πως έλειπαν δύο όπλα για την απώλεια των οποίων δεν γνωρίζει κανείς τίποτα, με αποτέλεσμα να δοθεί αμέσως εντολή στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να διερευνήσει τι έχει συμβεί

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους επιτελείς του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η ανακάλυψη πως λείπουν δύο υπηρεσιακά όπλα μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, την απώλεια των οποίων κανείς ακόμα δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει αν είναι αποτέλεσμα κλοπής ή κάτι άλλο και από ποιον.

Η ανησυχητική αυτή είδηση προέκυψε τις τελευταίες ημέρες ύστερα από τον καθιερωμένο περιοδικό έλεγχο και καταμέτρηση του υπηρεσιακού οπλισμού στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και αμέσως ενημερώθηκε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να διερευνήσει τι έχει συμβεί και να αποδοθούν ευθύνες όπου τυχόν υπάρχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να έχουν κλαπεί από τρίτα άτομα εκτός Αστυνομικού Τμήματος λόγω του ότι φυλάσσεται ο χώρος, είναι κλειδωμένος, οι φωριαμοί αυτοί είναι εντός του γραφείου του Αξιωματικού Υπηρεσίας, οπότε ότι έχει γίνει, έχει συμβεί από αστυνομικούς του Τμήματος που έχουν πρόσβαση. Τα κίνητρα είναι άγνωστα και για αυτό η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για αυτή την απώλεια οπλισμού και να αποσαφηνιστούν πλήρως οι λόγοι τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα