Σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας
Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο κέντρο της Αθήνας

Δύο κλούβες εντός στοάς στην οδό Πανεπιστημίου έχει παρατάξει η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσει την είσοδο των διαδηλωτών, που καταγγέλλουν πλειστηριασμούς για χρέη κάτω των 300.000 ευρώ

Ρεπορτάζ: Μάνος Φραγκιουδάκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος “Δεν Πληρώνω”, στο κέντρο της Αθήνας, έξω από συμβολαιογραφείο στην Πανεπιστημίου.

Το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο βρίσκεται σε στοά επί της Πανεπιστημίου, στον αριθμό 56, και προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο στους διαδηλωτές οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή έχουν παρατάξει δύο κλούβες εντός της στοάς.

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο κέντρο της Αθήνας

Διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο στην Πανεπιστημίου

Όπως ενημερώνει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, σήμερα είναι προγραμματισμένοι μεταξύ εκατοντάδων άλλων οι πλειστηριασμοί για ένα ισόγειο κατάστημα 162,5 τμ στη Λάρισα, με 1η προσφορά στα 85.000 ευρώ, για υποθήκη 138.000 ευρώ, για διαμέρισμα στα Καμίνια για χρέος 50.000 ευρώ με 1η προσφορά 81.000 ευρώ καθώς και για ένα διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος για χρέος 100.000 ευρώ. Παράλληλα, επισημαίνουν, εκπλειστηριάζονται δεκάδες ακίνητα για χρέη κάτω των 300.000 ευρώ, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα