Σε εξέλιξη φωτιά στην Αγία Μαρίνα

Σε εξέλιξη φωτιά στην Αγία Μαρίνα
Οχήματα της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε έκταση με πεύκα και έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση καθώς έχει διάσπαρτες εστίες και πνέουν δυνατοί άνεμοι-Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σπίτια αλλά δεν κινδυνεύουν άμεσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση με πεύκα, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Πευκών στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου Αττικής.

Η φωτιά εντοπίζεται προς το βουνό, ήδη οι πρώτες ρίψεις νερού από αέρος έχουν βοηθήσει να πέσει η επικινδυνότητα του κυρίως μετώπου, όμως έχουν δημιουργηθεί πολλές διάσπαρτες εστίες και στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Η φωτιά είναι προς το βουνό. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σπίτια αλλά δεν κινδυνεύουν άμεσα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην Πυροσβεστική για την πορεία που θα έχει η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου πύρινου μετώπου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 46 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 2 αεροσκάφη Canadair καθώς και εθελοντές πυροσβέστες. Σημειώνεται, ότι με εντολή του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) μεταβαίνει στην πυρκαγιά για την διενέργεια έρευνας των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξέσπασε.

Η κυκλοφορία στο σημείο που έχει διακοπεί στην Λ. Αθηνών-Σουνίου και στα δύο ρεύματα από το ύψος του «RIBAS» μέχρι την Λ. Καλυβίων αποκαταστάθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version