Σε εξέλιξη η φωτιά στη Σέτα Ευβοίας – Νέο μέτωπο στην Πάτρα

Σε εξέλιξη η φωτιά στη Σέτα Ευβοίας – Νέο μέτωπο στην Πάτρα
ΑΡΓΟΣ-Πυρκαγιά ξέπασε στο βάλτο στη περιοχή της Αγίας Άννας του δήμου Άργους-Μυκηνών σήμερα ,Σάββατο 14 Οκτωβρίου,το απόγευμα στις 18.30 και έκαψε καλαμιές ,δένδρα και χαμηλή βλάστηση σε έκταση πέντε στρεμμάτων.Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Άργους με οκτώ άνδρες.(Eurokinissi) eurokinissi

Για δεύτερη ημέρα οι φλόγες κατακαίουν δάσος σε δύσβατη περιοχή στη Σέτα Ευβοίας. Στο σημείο επιχειρούν 52 πυροσβέστες και εναέρια μέσα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν και συνεχίζουν αυτή την ώρα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να κατορθώσουν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το πρωί σε δασική περιοχή στη Σέτα Ευβοίας.

Σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατη ορεινή περιοχή, ενώ όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν ελλοχεύει κίνδυνος για οικισμούς.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 52 πυροσβέστες με 22 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 53 ατόμων και από πλευράς εναέριων μέσων τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Lamia Report

Lamia Report

Lamia Report

Lamia Report

 

Πάραλληλα νέα φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή «Μαύρα Βουνά», κοντά στον ‘Αραξο της δυτικής Αχαΐας.

Επί τόπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με πέντε άτομα.

Επίσης, με το πρώτο φως της ημέρας πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου «Καναντέρ».

(Φωτογραφίες: LamiaReport)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα