Σε πολεμική αναμέτρηση μετέτρεψαν χούλιγκανς τον αγώνα ΑΕΚ – ΑΓΙΑΞ σε Αθήνα και ΟΑΚΑ

Σε πολεμική αναμέτρηση μετέτρεψαν χούλιγκανς τον αγώνα ΑΕΚ – ΑΓΙΑΞ σε Αθήνα και ΟΑΚΑ
Φωτογραφία από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στον αγώνα ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ Eurokinissi Sports

Τραυματισμοί, φθορές και άγριες συμπλοκές συνθέτουν την εικόνα που άφησαν πίσω τους οργανωμένοι οπαδοί του ΑΓΙΑΞ, της ΑΕΚ και πριν δύο ημέρες και Πολωνοί χούλιγκανς και οπαδοί του Παναθηναϊκού, με συγκρούσεις μεταξύ τους στην Λ. Αλεξάνδρας την Δευτέρα το βράδυ και χθες πριν τον αγώνα στο Γκάζι και στο ΟΑΚΑ

Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε η Πρωτεύουσα και χθες το βράδυ το ΟΑΚΑ για έναν αγώνα ποδοσφαίρου με το κύρος του Champions League, που μόνο την συγκεκριμένη διοργάνωση δεν διαφήμισε, αλλά ούτε και την χώρα, αφού οι εικόνες της ντροπής έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Είχε προηγηθεί το «ραντεβού» των χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας στην Λ. Αλεξάνδρας, όπου ήρθαν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ τους οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΑΓΙΑΞ με οπαδούς της ΑΕΚ και χρειάστηκαν η επέμβαση διμοιριών των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ για να τους διαλύσουν.

Πριν τον αγώνα, οπαδοί του ΑΓΙΑΞ προκάλεσαν νέα επεισόδια και συγκρούσεις με αστυνομικούς στο Γκάζι όταν επιχείρησαν να μεταβούν μεμονωμένα μέσω ΜΕΤΡΟ στο γήπεδο.

Η συνέχεια δόθηκε στο ΟΑΚΑ όπου ακολούθησαν εξαιρετικά σκληρές συγκρούσεις με την Αστυνομία στις θύρες 19 και 21 και βροχή από φωτοβολίδες, καπνογόνα, πέτρες, ξύλα, μία βόμβα μολότοφ κλπ. αντικείμενα και την απάντηση της Αστυνομίας με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χρήση κλομπ, συγκρούσεις που σαν αποτέλεσμα είχαν να τραυματιστούν συνολικά 11 άτομα εκ των οποίων οι έξι μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δεν έγιναν προσαγωγές ενώ διενεργείται έρευνα για τα περιστατικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα