Σεισμός στην Κρήτη: Κατολίσθηση βράχου – Οδηγός γλίτωσε από τύχη

Σεισμός στην Κρήτη: Κατολίσθηση βράχου – Οδηγός γλίτωσε από τύχη
Σεισμός στην Κρήτη cretalive.gr

Η κατολίσθηση έγινε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου περιγράφει λεπτός προς λεπτό όσα συνέβησαν τη στιγμή του μεγάλου σεισμού.

Από θαύμα σώθηκε ένας οδηγός ο οποίος περνούσε από την περιοχή του Προφήτη Ηλία τη στιγμή του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε νωρίτερα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο οδηγός την ώρα που περνούσε με το αυτοκίνητό του από τον Προφήτη Ηλία, τεράστια βράχια έπεσαν στο οδόστρωμα και έκλεισαν τον δρόμο, ενώ η σύζυγός του που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε ελαφρά όταν μια πέτρα τη χτύπησε στο κεφάλι.

Σεισμός στην Κρήτη cretalive.gr

Μιλώντας στο “ΚΡΗΤΗ TV” ο ίδιος τόνισε πως “είναι θαύμα αυτό που συνέβη θα πρέπει να ανάψουμε ένα κερί στην Παναγία. Εκεί ακριβώς στη στροφή άρχισε και κουνούσε το αυτοκίνητο, νόμιζα ότι με έπιασε λάστιχο, έκοψα ταχύτητα και πήγα δεξιά για να σταματήσω. Δεν πρόλαβα να σταματήσω και είδα το βράχο που γύριζε, ένα σύννεφο σκόνης, δεν έβλεπα τίποτα και βράχια που έπεφταν. Το μόνο που πάθαμε είναι ότι τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς ελαφρά η γυναίκα, από τον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο και τη χτύπησε μία πέτρα στο κεφάλι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version