Σέρρες: Το απόγευμα η κηδεία του 11χρονου – Συγκλονίζει η μαρτυρία παιδιού που τραυματίστηκε

Σέρρες: Το απόγευμα η κηδεία του 11χρονου – Συγκλονίζει η μαρτυρία παιδιού που τραυματίστηκε
Eurokinissi

Όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο των Σερρών, όπου ένας 11χρονος έχασε τη ζωή του μετά την έκρηξη, περιγράφει ο 10χρονος συμμαθητής του που πήρε εξιτήριο. Το απόγευμα η κηδεία του παιδιού.

Το απόγευα στο νεκροταφείο Σερρών θα τελεστεί η κηδεία του 11χρονου μαθητή που το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12) τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έγινε έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολέιου του  και τον χτύπησε η πόρτα στο κεφάλι.

Απο την έκρηξη και τα αντικείμενα που εκσφενδονίστηκαν, τραυατίστηκαν άλλα δύο αγόρια. Ο 10χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και όπως περιέγραψε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν έγινε στο διάλειμμα του ολοήμερου σχολείου, όταν τα παιδιά πήγαν να παίξουν μπάλα στην πίσω αυλή του κτιρίου, κοντά στο λεβητοστάσιο, στο υπόστεγο, επειδή έβρεχε.

«Παίζαμε μπάλα και ξαφνικά ακούσαμε φοβερό θόρυβο και άρχισαν να πέφτουν πανω μας πέτρες και μεταλλικά αντικείμενα, μάλιστα ένα από αυτά χτύπησε ένα συμμαθητή μου»,  είπε μη γνωρίζοντας την τραγική κατάληξη των γεγονότων. Μάλιστα την ώρα που συνέβη η τραγωδία, στην αυλή του σχολείου ήταν και η μικρότερη αδερφή του 11χρονου η οποία άρχισε να τον ψάχνει.

Αναζητούνται τα αίτια

Στο μεταξύ πραγματογνώμονες έφτασαν στο σχολείο για να διερευνήσουν τα αίτια της τραγωδίας. Κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέφερε την πόρτα παρουσία του δικηγόρου της οικογενειας κ. Δημήτρη Γκολέμη πίσω στο σχολείο προκειμένου να ελεγχθεί και από τους πραγματογνώμονες.

«Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα και πολυεπίπεδες οι ευθύνες» είπε ο κ. Γκολέμης στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version