Σοκ στην Καλαμάτα: Εγκατέλειψε τα 4 ανήλικα παιδιά της στην Αστυνομία επειδή είναι ατίθασα

Σοκ στην Καλαμάτα: Εγκατέλειψε τα 4 ανήλικα παιδιά της στην Αστυνομία επειδή είναι ατίθασα

Σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι στο Α.Τ. Καλαμάτας. Μητέρα εισέβαλε στο τμήμα και άφησε τα 4 ανήλικα παιδιά της, γιατί δεν άντεχε την συμπεριφορά τους. Στο νοσοκομείο κρατούντα τα τρία από αυτά

Μια ανύπαντρη μητέρα άφησε στην Αστυνομία τα 4 ανήλικα αγόρια της, από 9 έως 13 ετών, επειδή ήταν ατίθασα. Η είδηση κυκλοφόρησε αμέσως στην τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα, ενώ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Όταν βρήκαν την μητέρα κάτοικοι της περιοχής και τη ρώτησαν, η ίδια απάντησε ότι δεν άντεχε την πίεση από τη συμπεριφορά των παιδιών της.

Σοκαρισμένοι από την κυνική παραδοχή της έμειναν και οι υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος στην Καλαμάτα.

Η γυναίκα μένει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, εργάζεται περιστασιακά και μεγαλώνει μόνη της τα 4 παιδιά.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας σταμάτησε το αυτοκίνητό της μπροστά στην πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, κατέβασε από μέσα τα 4 αγόρια και… έφυγε, αφήνοντας άφωνους τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τα παιδιά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eleftheriaonline.gr , στην προσπάθεια να βρεθούν οι γονείς των παιδιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα μεγαλώνει τα τέσσερα αγόρια  μόνη, ενώ η απόφασή της να τα αφήσει στην Αστυνομία έχει να κάνει με το γεγονός πως τα παιδιά είναι πολύ ατίθασα και η ίδια ένιωσε ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την πίεση.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίς, το μεγαλύτερο από τα 4 αγόρια ήδη έχει επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ τα άλλα τρία (9, 11 και 12 ετών) φιλοξενούνται προσωρινά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μέχρι να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον τους από τις αρμόδιες αρχές. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα