Σοκ στον Βόλο: 30χρονος φέρεται να κακοποίησε ανήλικη με νοητική υστέρηση

Σοκ στον Βόλο: 30χρονος φέρεται να κακοποίησε ανήλικη με νοητική υστέρηση
shutterstock

Ανήλικο θύμα και οι γονείς της, κατήγγειλαν στην Αστυνομία του Βόλου ότι 30χρονος εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική αναπηρία του κοριτσιού και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. 

Μια υπόθεση καταγγελίας για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος ανήλικης που δεν μπορούσε να αντισταθεί λόγω νοητικής υστέρησης, απασχολεί από το βράδυ της Τρίτης (19/1) την πόλη του Βόλου. Δράστης φέρεται να είναι ένας Αλβανός περίπου 30 χρονών και θύμα μια 15χρονη που βρέθηκε σπίτι του, μετά τη γνωριμία τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το magnesianews.

Η ανήλικη και οι γονείς της κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο δράστης εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική αναπηρία του κοριτσιού και προχώρησε σε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη σε βάρος της.

Οι γονείς του κοριτσιού ανησύχησαν που δεν σήκωνε το κινητό της τηλέφωνο για ώρες και όταν τελικά πήγε στο σπίτι και τους είπε τι είχε συμβεί πήγαν άμεσα στην Αστυνομία που κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τον δράστη.

Ο άνδρας οδηγήθηκε, χθες (20/1), στον εισαγγελέα υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ παραμένει κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως η κοπέλα είχε νοητική στέρηση και πως δεν ολοκληρώθηκε η γενετήσια πράξη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version