Σοκ στον Βόλο: Πατέρας χτύπησε τον 11χρονο γιο του με κοντάρι και έκανε μήνυση στη γυναίκα που τον κατήγγειλε

Αίθουσα δικαστηρίου (φωτογραφία αρχείου)
Αίθουσα δικαστηρίου (φωτογραφία αρχείου) INTIME NEWS

Γυναίκα έγινε αυτόπτης μάρτυρας της κακοποίησης ενός 11χρονου αγοριού από τον πατέρα του και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στη συνέχεια, ο πατέρας κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον της, ζητώντας αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ.

Μια γυναίκα στον Βόλο είδε από το παράθυρό της έναν πατέρα να χτυπά το παιδί του με κοντάρι, απειλώντας το πως θα το "λιώσει" και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το gegonota.news.gr, μέχρι να εμφανιστεί το περιπολικό, το παιδί έτρεξε στην αυλή και ρωτούσε τρομαγμένο τον πατέρα του που το ακολούθησε εάν "θα συνεχίσει να το δέρνει". "Θα σε αφήσω χωρίς πόδια" ηταν η απάντηση, ενώπιον περαστικών και γειτόνων που παρακολουθούσαν το περιστατικό και δεν έφευγαν μπροστά από το σπίτι.

ADVERTISING

Όλα όσα έζησε το παιδί περιγράφονται στη δικογραφία.

Μόνο που στη θέση του κατηγορούμενου δεν είναι ο πατέρας, αλλά η γειτόνισσα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας ενημερώθηκε για το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε εναντίον του μήνυση και αγωγή. Στο μεταξύ, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με ραβδί, εμφανίστηκε στο σπίτι της οικογένειας για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό, όταν πλέον είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες από το σώμα του παιδιού, σύμφωνα και με τα στοιχεία στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί με βαναυσότητα. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας διεκδικούσε για την τιμή και την υπόληψή του, ποσό άνω των 150.000 ευρώ.

Η γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία, παρότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, δεν απέσυρε ποτέ την καταγγελία της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βόλος
SHARE:

24Media Network