Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στα Διαβατά – Mοτοσικλέτα “καρφώθηκε” σε βυτιοφόρο

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στα Διαβατά – Mοτοσικλέτα “καρφώθηκε” σε βυτιοφόρο

Η μοτοσικλέτα κατέληξε στο πίσω μέρος του βυτιοφόρου, με τον οδηγό της να τραυματίζεται και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, το οποίο κατέγραψε το τροχαίο που σημειώθηκε στις 17.19 το απόγευμα της Τετάρτης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με μια μοτοσυκλέτα να συγκρούεται με ένα βυτιοφόρο.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το GRTimes.gr, φαίνεται το βυτιοφόρο να κινείται στην οδό Κ. Καραμανλή με μικρή ταχύτητα. Κάποια στιγμή, το μεγάλο όχημα κόβει ταχύτητα, ενώ αμέσως μετά αρχίζει να αναπτύσσει και πάλι ταχύτητα, κινούμενο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Ξαφνικά, πίσω του εμφανίζεται μια «μπάλα φωτιάς» να διασχίζει τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας εμφανίζεται να έχει χάσει τον έλεγχο, ενδεχομένως ύστερα από ένα απότομο φρενάρισμα, με αποτέλεσμα η μηχανή να έχει ανατραπεί και να σέρνεται στο οδόστρωμα. Τα μεταλλικά μέρη της προκαλούν σπινθήρες, ενώ ο οδηγός έχει πέσει από τη μοτοσυκλέτα και σέρνεται επίσης στο οδόστρωμα.

Η μοτοσικλέτα κατέληξε στο πίσω μέρος του προπορευόμενου βυτιοφόρου, με τον οδηγό να τραυματίζεται και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ννοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κομμάτια της μηχανής βρέθηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων, δείχνοντας και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

GRTimes.gr

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα