Ορεστιάδα: Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας – Έπεσε από κούνια

Ορεστιάδα: Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας  – Έπεσε από κούνια
Ασθενοφόρο Eurokinissi

Μαθήτρια ηλικίας 13 ετών τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Με εξαιρετικά σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και βλάβη στον νωτιαίο μυελό διακομίστηκε στη νευροχειρουργική του νοσοκομείου Καβάλας η 13χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, που τραυματίστηκε βαριά την Πέμπτη στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας και το seleo.gr το παιδί έπεσε στο έδαφος από κούνια και παρελήφθη από ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού και άμεσα το περιστατικό προωθήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και από εκεί σε αυτό της Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί από την ομάδα νευροχειρουργών που διαθέτει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Οπως ανέφεραν οι πληροφορίες από το δελτίο της ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής οι θεράποντες ιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί. Η σοβαρή επέμβαση θα λάβει χώρα πιθανότατα τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version