Σταμάτη – Τσοχατζόπουλος: Από κοινού συνέντευξη και τρυφερά ενσταντανέ on camera

Σταμάτη – Τσοχατζόπουλος: Από κοινού συνέντευξη και τρυφερά ενσταντανέ on camera

Ιδιαίτερα διαχυτικοί ήταν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του σε μια από κοινού τηλεοπτική συνέντευξη στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών, όπου εξετάστηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη (vids)

Με προσωπικά ενσταντανέ ξεκίνησε το βίντεο της συνέντευξης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή Checkpoint.

Μετά τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπερασπίστηκε για ακόμα μία φορά την αθωότητα της συζύγου του λέγοντας: “Γιατί αυτή η γυναίκα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση; Διότι κάποιοι βάναυσα, εχθρικά, επιχείρησαν συνωμοτώντας εις βάρους της αλήθειας και τη δικαιοσύνης να την οδηγήσουν κατηγορούμενη”.

“Αυτό που θα ήθελα να υπερτονίσω εντελώς εξουθενωμένη και εξαντλημένη, αφυδατωμένη θα έλεγα, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, είναι ότι έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στο Θεό και τη Δικαιοσύνη. Σέβομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη. Επίσης, σέβομαι απόλυτα τις απόψεις της νέας κυβέρνησης για την αναγκαιότητα του εξανθρωπισμού του σωφρονιστικού συστήματος. Γιατί θεωρούν ότι το σύστημα είναι απάνθρωπο”, είπε από πλευράς της η Βίκυ Σταμάτη.

Η ίδια σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις βγει απαντά: “το άρωμα του παιδιού μου. Θέλω να πλαισιώσω το παιδί μου με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι βεβαία πως πληρώνω αμαρτίες κι εγώ και ο σύζυγος μου, γιατί εδώ μιλάμε για μια καθαρά πολιτική δίωξη πλέον. Αμαρτίες ενός ολόκληρου αμαρτωλού συστήματος. Δεν έχω καταθέσει τίποτα για εξοπλιστικά, όσα έχω πει έχουν σχέση με διαφθορά. Έχω την αίσθηση ότι εγώ και ο γιος μου, η οικογένεια μου, η τωρινή μου και η πατρική μου οικογένεια είμαστε ένας υγιής ιστός”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στα βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα