Στάση εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ την Παρασκευή

Στάση εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ την Παρασκευή
Στάση εργασίας στο μετρό. Φωτο αρχείου. EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ σηκώνουν χειρόφρενα, ως ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Πέτρου Γιάμαλη.

Μετά την 24ωρη απεργία, στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Παρασκευή (19/11).

Η στάση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 2 το μεσημέρι, την ώρα της κηδείας του εργαζόμενου του ΗΣΑΠ που σκοτώθηκε την Τρίτη (16/11).

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

“Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα