Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκε νέο βίντεο ερωτικού περιεχομένου

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκε νέο βίντεο ερωτικού περιεχομένου
Στάθης Παναγιωτόπουλος Facebook / @Stathis Panagiotopoulos

Την ύπαρξη κι άλλου βίντεο, γνωστοποίησε ο δικηγόρος καταγγέλλουσας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τη δημοσίευση βίντεο με συντρόφους του εν αγνοία τους.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι η πελάτισσά του εντόπισε και τρίτο βίντεο, το οποίο μέχρι στιγμής παρέμενε άγνωστο.

“Χθες ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει. Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο”.

Ωστόσο, όπως δήλωσε, η εύρεση του νέου βίντεο δεν σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών αρχών, αλλά ότι στην αρχική καταγγελία που είχε γίνει θα προστεθούν τα νέα στοιχεία.

Για την εξέλιξη της έρευνας, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι συνεχίζεται κανονικά και “ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί” αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν προφυλακίστηκε.

“Δεν υπάρχουν στοιχεία για οικονομικό όφελος”

Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προχώρησε στη δημοσίευση των βίντεο, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι “δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος”, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη έρευνα απαιτεί χρόνο.

“Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες” τόνισε ο δικηγόρος, ωστόσο ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Νέες καταγγελίες

“Εγώ έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου”, εξηγώντας ότι είναι δύσκολο για μια γυναίκα να “επιστρέψει” σε αυτό αν έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα