Στάθης Ψάλτης: Τα οστά του μεταφέρθηκαν στο Πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών

Στάθης Ψάλτης: Τα οστά του μεταφέρθηκαν στο Πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών
Στάθης Ψάλτης PAPADAKIS PRESS

Τα οστά του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος ήταν ενταφιασμένος στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, μεταφέρθηκαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η ανάρτηση του Σπύρο Μπιμπίλα.

Στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών μεταφέρθηκαν τα οστά του Στάθη Ψάλτη, μετά από το αλαλούμ που προκλήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, όταν ο Δήμος Ζωγράφου προχώρησε στην εκταφή του αγαπημένου ηθοποιού από το Κοιμητήριο της περιοχής.

Όπως έκανε γνωστό ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ίδιος, η πρώτη σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Κάτια Κυβέλου και η κόρη του, Μαρία, μετέφεραν τα οστά του αγαπημένου ηθοποιού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

“Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του Δήμου Αθηναίων μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφό μας, Κάτια Κυβέλου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητώριο της Αθήνας. Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθειά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών…Η πλάκα του Μαυσωλείου έχει σπάσει, ο Δήμος πρέπει να την επισκευάσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα