Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία στην Καλλιθέα

Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία στην Καλλιθέα
Αστυνομία - Φωτογραφεία αρχείου MotionTeam

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος που φέρεται να στραγγάλισε την εν διαστάσει σύζυγό τους στην Καλλιθέα με μία ζώνη.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 32χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του με μία ζώνη στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί.

Την απόλυτη άρνησή του για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εξέφρασε και στον 11χρονο γιο του που το μεσημέρι της Τρίτης τον περίμενε έξω από το ανακριτικό γραφείο. Ο κατηγορούμενος αφού αγκάλιασε το παιδί, του είπε πως είναι αθώος και να κάνει υπομονή. Ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 32χρονος κατηγορούμενος γεωργιανής καταγωγής, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Νωρίτερα είχε απολογηθεί ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας, υποστηρίζοντας -σύμφωνα με πληροφορίες, ότι την επίμαχη ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεία αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Πετράλωνα. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως η εν διαστάσει σύζυγός του κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας για να του παραδώσει την εξάχρονη κόρη τους, καθώς και ότι ο ίδιος δεν διατηρούσε κλειδιά του διαμερίσματος.

Όσο για τη σχέση του με το θύμα εμφανίζεται να είπε ότι προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους. Παράλληλα, «έδειξε» κατά πληροφορίες προς το νυν σύντροφο της 29χρονης κοπέλας, ο οποίος είναι τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού.

Πάντως, σύμφωνα με την υπεράσπιση, στη δικογραφία υπάρχει κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας, σύμφωνα με την οποία ‪την Κυριακή το πρωί άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν η 29χρονη, που απουσίαζε, επέστρεψε, ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version