Μαφία των φυλακών: Στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Μαφία των φυλακών: Στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Στιγμιότυπο έξω από το Εφετείο εκεί που προσήλθε προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Eurokinissi

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα για την υπόθεση της "μαφίας των φυλακών". Νωρίτερα σήμερα, στο ανακριτικό γραφείο είχε φτάσει ο δεύτερος δικηγόρος, που επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση.

Ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Απολογία του δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου Eurokinissi

Συνοδευόμενος από αστυνομικούς, αφού κρατείται από την Πέμπτη το απόγευμα στη ΓΑΔΑ, ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε από το ασανσέρ του 7ου ορόφου του δικαστικού μεγάρου όπου βρίσκεται το γραφείο του Ευτ. Νικόπουλου, έχοντας στα χέρια του έναν μεγάλο πορτοκαλί φάκελο.

Η απολογία ξεκίνησε σε κλίμα έντασης η απολογία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Ο εφέτης ειδικός ανακριτής κατά την είσοδο του κατηγορούμενου και του συνηγόρου στο γραφείο του ζήτησε την απενεργοποίηση των κινητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος υπεράσπισης Θρασύβουλος Κονταξής διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό κι ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία.

Νωρίτερα, και σήμερα στο ίδιο σημείο τον περίμεναν συνεργάτες του, τα παιδιά του, ανάμεσά τους η Μαρία Ελένη που έσπευσε να τον αγκαλιάσει, και η Νατάσσα Καλογρίδη.

Η Νατάσσα Καλογρίδη έξω από το κτήριο του Εφετείου την Μεγάλη Δευτέρα Eurokinissi

Στο ανακριτικό γραφείο είχε φτάσει ο δεύτερος δικηγόρος, που επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version