Επεισόδια στη Μόρια. Πέταξαν μπουκάλια στον Μουζάλα

Επεισόδια στη Μόρια. Πέταξαν μπουκάλια στον Μουζάλα
Ο Πάπας Φραγκίσκος,ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην Μόρια της Μυτιλήνης,Σάββατο 16 Απριλίου 2016 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Βροχή από μπουκάλια και πέτρες από τους μετανάστες που βρίσκονται στο Hot Spot της Μόριας στην Μυτιλήνη. Φυγαδεύτηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

Ακόμα και μπουκάλια με νερό πέταξαν στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής οι μετανάστες στον καταυλισμό της Μόριας στην Μυτιλήνη, οι οποίοι κυριολεκτικά κατεδίωξαν εκείνον και την συνοδεία του νωρίτερα το μεσημέρι της Μ. Τρίτης.

Εντωμεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα επεισόδια, εντός του καταυλισμού των μεταναστών στην Μόρια της Μυτιλήνης, με τους μετανάστες να πετούν βροχή από πέτρες και διάφορα αντικείμενα στους αστυνομικούς. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πτέρυγα των ανηλίκων και σύντομα επεκτάθηκαν.

Οι μετανάστες που βρίσκονται εκεί δεν δίστασαν να επιτεθούν και στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και την συνοδεία του, που επισκέφτηκαν νωρίτερα τον καταυλισμό. Ο ίδιος ο υπουργός δεν τραυματίστηκε, αλλά δέχτηκε μπουκάλια με νερό πάνω του από τους οργισμένους μετανάστες.

Στο σημείο αναπτύσσονται συνεχώς αστυνομικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν το χάος που για άλλη μία φορά έχει παραδοθεί ο καταυλισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανήλικοι μετανάστες έχουν βάλει φωτιά σε κοντέινερ που διαμένουν. Τα επεισόδια παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα