Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, Χρυσικού-Ψαρράς: “Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε”

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, Χρυσικού-Ψαρράς: “Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε”
PAPADAKIS PRESS

Με ανακοίνωσή τους οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στηρίζουν την Ζέτα Δούκα και την απόφασή της να καταγγείλει τον Γ. Κιμούλη. Επιβεβαιώνουν όσα είπε και προσφέρονται να καταθέσουν στην Δικαιοσύνη

Στο πλευρό της συναδέλφου τους Ζέτα Δούκα τάσσονται οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού, μετά τις καταγγελίες της για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη κατά την συνεργασία τους στην παράσταση “Closer”.

Oι δύο ηθοποιοί με ανακοίνωσή τους που δημοσίευσε η εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο Mega και όπου η Ζέτα Δούκα είχε κάνει την καταγγελία την Τρίτη, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της συναδέλφου τους, εκφράζουν την συμπαράστασή τους και την συγχαίρουν για το θάρρος της, ενώ δηλώνουν και πρόθυμοι να καταθέσουν σχετικά στην Δικαιοσύνη, όποτε κληθούν.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στο News 24/7 αρνούμενος τις κατηγορίες και κάνοντας λόγο για “μόδα” καταγγελιών με αφορμή την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η ανακοίνωση των ηθοποιών Ν. Ψαρρά και Δ. Χρυσικού

“Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου καιτά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε”, αναφέρουν οι ηθοποιοί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version