Στο στρατοδικείο οι φαντάροι που κακοποίησαν τον σκύλο στην Κόνιτσα

Οργή για τους φαντάρους που πέταξαν σκυλί σε γκρεμό
Οργή για τους φαντάρους που πέταξαν σκυλί σε γκρεμό YOUTUBE

Όλοι τους έχουν απολυθεί πρόσφατα, ωστόσο για έξι μήνες μετά την απόλυσή τους διέπονται υπό την στρατιωτική νομοθεσία και έτσι δικογραφία σχηματίζεται από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων

Δεν χρειάστηκε να εντοπιστούν ηλεκτρονικά οι δράστες της κακοποίησης του σκύλου σε φυλάκιο της Κόνιτσας, αφού ουσιαστικά κατέθεσαν σε βάρος τους άλλοι στρατιώτες που υπηρετούσαν στην ίδια μονάδα και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλέον ταυτοποιηθεί και οι τρεις τους.

Από την πλευρά της βεβαίως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποστείλει στην αρμόδια στρατιωτική ανακριτική Αρχή το υλικό που συγκέντρωσε και το οποίο θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των τριών πρώην φαντάρων.

Όλοι τους έχουν απολυθεί πρόσφατα, ωστόσο για έξι μήνες μετά την απόλυσή τους διέπονται υπό την στρατιωτική νομοθεσία και έτσι δικογραφία σχηματίζεται από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων. Ο σκύλος έχει εντοπιστεί από φιλοζωική οργάνωση και είναι καλά στην υγεία του, ενώ πρόκειται να απομακρυνθεί από το στρατόπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοποίηση Ζώων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κόνιτσα: Σε καλή κατάσταση το σκυλί που κακοποίησαν οι φαντάροι

Δικογραφία για τους οπλίτες που βασάνισαν και πέταξαν σκυλί σε γκρεμό

ADVERTISING

SHARE: