36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Αφήνουμε το αυτοκίνητο στο σπίτι και ξεπερνάμε τον εαυτό μας με την υποστήριξη της Mercedes-Benz

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Αφήνουμε το αυτοκίνητο στο σπίτι και ξεπερνάμε τον εαυτό μας με την υποστήριξη της Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz, με το μήνυμα RUN MORE DRIVE LESS, μας καλεί και φέτος να υιοθετήσουμε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής και στις 11 Νοεμβρίου να αφήσουμε το αυτοκίνητό μας στο σπίτι για να απολαύσουμε τρέχοντας τους δρόμους της πόλης.

Η Mercedes-Benz, ως επίσημος χορηγός του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, θα βρίσκεται δίπλα στους λάτρεις του running με μια σειρά από δραστηριότητες, που θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Από τις 6 Νοεμβρίου, οι fansτης MercedesBenzστο Facebook καλούνται να «τρέξουν» στο timelineτης σελίδας για να βρουν το «κρυφό» postτου τερματισμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και να κερδίσουν runningεξοπλισμό για τον μεγάλο αγώνα.

Όσο η μέρα του Μαραθωνίου πλησιάζει, η Mercedes-Benz μας προτρέπει να θέσουμε τους προσωπικούς μας στόχους και να τους ξεπεράσουμε. Από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, οι δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θα μπορούν να δηλώσουν στην ομάδα της Mercedes-Benz που θα βρίσκεται στη Marathon Expo, τον χρόνο που έχουν ως στόχο να σπάσουν στον αγώνα των 5, 10 και 42 χλμ. Στη συνέχεια, στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η Mercedes-Benz θα περιμένει τους δρομείς στο περίπτερο της μετά τον τερματισμό, για να φωτογραφηθούν με την επίσημη χρονομέτρησή τους στο ειδικά διαμορφωμένο booth και να διεκδικήσουν ένα μοναδικό δώρο-εμπειρία από την υπηρεσία StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals, ως επιβράβευση για την επίτευξη του στόχου τους.

Η ώρα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας πλησιάζει: ας τρέξουμε!

#RunMoreDriveLess

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα