Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης – Πήρε προθεσμία για τις 18 Φεβρουαρίου

Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης – Πήρε προθεσμία για τις 18 Φεβρουαρίου
Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης NEWS247

Στον Άρειο Πάγο εμφανίστηκε λίγο πριν τις 13:00 ο δημοσιογραφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης. Περίπου 200 άτομα σε συγκέντρωση συμπαράστασης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης εμφανίστηκε στον Άρειο Πάγο καθώς με μια κίνηση που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων σχετικά με τα επίπεδα της ελευθεροτυπίας στη χώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες ως απόρροια της ενασχόλησης του με το σκάνδαλο Novartis.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της εκθέσεως σε δίωξη ή τιμωρία κάποιου αθώου κατά συρροή, της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της μεταχειρίσεως παρανόμως εκβιαστικών μέσων για να πετύχουν οποιαδήποτε έγγραφη ή προφορική κατάθεση κατηγορουμένου ή μάρτυρα, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης NEWS247

Στο πλευρό του, βρίσκονται περίπου 200 άτομα που πραγματοποιούν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου, ανάμεσα τους και πλήθος βουλευτών και πολιτικών προσώπων, όπως ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Μουζάλας, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γιώργος Τσιπρας, ο Χρήστος Γιαννουλης, η Ραλλία Χριστίδου, ο Κώστας Μπάρκας, η Αγγελική Αδαμοπούλου και άλλοι.

O δημοσιογράφος  αποχώρησε από τα δικαστήρια λίγο πριν τις 3 το απόγευμα, αφού έλαβε προθεσμία για τις 18 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα