Στον εισαγγελέα ο Νίκος Σειραγάκης – Αναβάλλεται για την Πέμπτη η απόφαση

Στον εισαγγελέα ο Νίκος Σειραγάκης – Αναβάλλεται για την Πέμπτη η απόφαση
Νίκος Σειραγάκης Youtube / Greveniotis Tv

Αναβολή πήρε για την ερχόμενη Πέμπτη ο Νίκος Σειραγάκης, που εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα Γρεβενών.

Αναβολή ζήτησε και πήρε για την Πέμπτη (28/05), ο αποκαλούμενος “παιδεραστής του Ρεθύμνου”, Νίκος Σειραγάκης. που οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (26/05) στον εισαγγελέα Γρεβενών μετα τη σύλληψή του, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Γρεβενών για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί, σύμφωνα με το Greveniotis.gr.

Η πλευρά του 56χρονου ζήτησε χρόνο για να προσκομίσει περισσότερα στοιχεία ότι δεν υπήρξε παραβίαση του όρου.

Ο Νίκος Σειραγάκης είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων. Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη.

Ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών, αφού εξέτισε μόλις, οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος του, Κυριακή Πακιρτζίδου, ο πελάτης της δεν παραβίασε κανέναν όρο και αυτό θα αποδειχθεί με στοιχεία τα οποία θα κατατεθούν την Πέμπτη στα Γρεβενά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version