Στον εισαγγελέα ο Παπαδημητρίου: “Οποιαδήποτε Σοφία και οποιοδήποτε αγόρι να βγουν να μιλήσουν”

Στον εισαγγελέα ο Παπαδημητρίου: “Οποιαδήποτε Σοφία και οποιοδήποτε αγόρι να βγουν να μιλήσουν”
News 24/7

Έκκληση σε οποιαδήποτε γυναίκα και οποιοδήποτε άνδρα έχει υποστεί κακοποίηση όπως η Σοφία Μπεκατώρου, να βγει να μιλήσει, απηύθυνε το πρώην μέλος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, Γιάννης Παπαδημητρίου, έξω από το κτίριο του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στον εισαγγελέα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας (25/1) ο Γιάννης Παπαδημητρίου, πρώην μελος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου μαζί με τον δικηγόρο του Ανδρέα Μήτσαινα.

Ο κ. Παπαδημητρίου, που παραιτήθηκε από το Δ. Σ. της Ομοσπονδίας, αμέσως μετά την ανακοίνωση που μιλούσε για “δυσάρεστο περιστατικό” έφτασε στον εισαγγελέα και πριν ξεκινήσει την κατάθεση του, δήλωσε : “Πρέπει να απαντήσουμε σε μια συγκλονιστικη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που μιλάει απλώς για” δυσάρεστο περιστατικό”. Οποιαδήποτε Σοφία, οποιοσδήποτε άνδρας ή αγόρι έχει υποστεί κάτι τέτοιο, πρέπει να βγει να το δηλώσει. Να λάμψει η αλήθεια γιατί όλος ο ελληνικός αθλητισμός συγκλονίζεται. Πρέπει όλοι οι θεσμικοί παράγοντες να σταθούν δίπλα στον αθλητή και την αθλήτρια. Γιατί ο αθλητής και η αθλήτρια είναι η βάση του αθλητισμού”.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Γιάννη Παπαδημητρίου, Ανδρέας Μήτσαινας, τόνισε:” Ήρθαμε να εισφερουμε κι εμείς όσα γνωρίζουμε σχετικά με το αδίκημα που διερευνά ο εισαγγελέας. Είναι ένα ατιμωτικο αδίκημα, προσβολής της γεννετήσιας ελευθερίας. Έχουμε την πεποίθηση ότι μετα την προκαταρκτική θα βρεθούν ένοχοι ή ένοχος και θα υπάρξει μια εξυγίανση στα πλαίσια όλων των αθλημάτων που έχουν να κάνουν με τέτοια ατιμωτικά αδικήματα. Έχω την αίσθηση ότι ο κύριος Παπαδημητρίου και με την παρουσία του εδώ, υποδηλώνει ότι κάνει ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο ο αθλητισμός θα κινηθεί σε νέα επίπεδα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version