Στον εισαγγελέα Τζιτζικώστας και δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης για την ΕΥΑΘ

Εκδήλωση για την Ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.
(MOTIONTEAM/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
Εκδήλωση για την Ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017. (MOTIONTEAM/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) EUROKINISSI

Σκοπός τους είναι να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για το σοβαρότατο πρόβλημα με την υδροδότηση που αντιμετώπισε η Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες

Την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρο Τσόγκα θα περάσουν σήμερα στις 13.30 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης.

Σκοπός τους είναι να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για το σοβαρότατο πρόβλημα με την υδροδότηση που αντιμετώπισε η Θεσσαλονίκη, λόγω της βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ.

Να σημειωθεί πως η βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ και τα προβλήματα που αυτή προκάλεσε επί πέντε ημέρες στην υδροδότηση της πόλης, είχαν ως αποτέλεσμα να παρέμβει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας και να ζητήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθούν τα αίτια ώστε να αποδοθούν ευθύνες, καθώς και να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κίνδυνος μόλυνσης από τo νερό που διοχετεύτηκε στους καταναλωτές

Παράλληλα, ζήτησε να διενεργηθεί έλεγχος στην ΕΥΑΘ και συγκεκριμένα στα κονδύλια που αυτή έλαβε για τη συντήρηση των υποδομών της.

Πηγή: 

thestival.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διακοπή της υδροδότησης - Σταδιακά η τροφοδοσία του δικτύου

Θεσσαλονίκη: Συγνώμη για την ταλαιπωρία ζητά ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ

ADVERTISING

SHARE: