Στον Πειραιά το Flying Cat 6 - Με πούλμαν οι επιβάτες στους προορισμούς τους

Το Flying Cat 6 επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά
Το Flying Cat 6 επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά NEWS24/7

Επέστρεψε στο λιμάνι το πλοίο μετά την βλάβη που παρουσιάστηκε στην κύρια μηχανή του

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε με μειωμένη ταχύτητα το υδροπτέρυγο FLYINGCAT 6 με 332 επιβάτες, λόγω μηχανικής βλάβης, που παρουσίασε στην αριστερή κύρια μηχανή του, ενώ έπλεε στα ανοιχτά του Τούρλου Αίγινας.

Το υδροπτέρυγο που έχει 11 μέλη πλήρωμα είχε αναχωρήσει στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για Υδρα, Σπέτσες Πόρτο Χέλι.

Η ρεπόρτερ του News24/7 βρέθηκε στον Πειραιά και μίλησε με τους επιβάτες του πλοίου. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρία έχει ναυλώσει πούλμαν προκειμένου να μεταφέρουν τους επιβάτες στον προορισμό τους.

Έχει δοθεί επίσης η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους, λαμβάνοντας φυσικά το χρηματικό αντίτιμο και να επιλέξουν άλλη μέρα και ώρα για το ταξίδι τους.

Το Flying Cat 6 επέστρεψε στον Πειραιά έπειτα από μηχανική βλάβη - Φωτογραφία αρχείου
Το Flying Cat 6 επέστρεψε στον Πειραιά έπειτα από μηχανική βλάβη - Φωτογραφία αρχείου NEWS24/7

Τα τέσσερα πρώτα πούλμαν ξεκίνησαν με προορισμό το Μετόχι και την Κόστα, ενώ άλλα τρία - συνολικά επτά έχουν ναυλωθεί - αναμένονται προκειμένου να μεταφέρουν τους επιβάτες στο Πόρτο Χέλι.

Το πλοίο θα εκτελούσε δρομολόγια και στη 13.30 και στις 19.30 το απόγευμα. Έχει κατατεθεί αίτημα στο υπουργείο Ναυτιλίας για εκτέλεση του απογευματινού δρομολογίου από το Flying Cat 4.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μηχανική βλάβη στο Flyingcat 6 - Επιστρέφει στον Πειραιά με 332 επιβάτες

ADVERTISING

SHARE: